Rabu, 20 Januari 2010

BFF BIRTHDAY

18/01/2010..birthday my bff...tapi kOme celebrate advance 2 hari hehehe..bukan pe birthday kawan kOi jatuh hari isnin tapi kOme cuma blik weekend jer, nk celebrate ahad die plak keje so sabtu malam la kOme raikan...juz kat macd jer...xda kek pon cuma makan prosperity beger jer...tu pon birthday gurlz yg belanja kekeke...apa nye kawan la kOi nie...(nk buat camno die yg nk belanja)...lepak pon kejap jer die keje ptg kul 11 baru kuar then kul 1 dh balik...jom layan pic oder kOme kat macd...
niela birthday gurlz nye jaja..lau sape yg calu lalu plaza tol bertam mesti kenal die kekeke..
sundae choc my faberet
prosperity beger ayam ke daging???///
curly fries

kOi suka ngat makan prosperity nie sebab kepedasan (panas ke pedas ek) selepas makan tuh..tiap2 taun mesti tunggu kemunculan nyer...tapi kat manjung nie kOi rasa quality masakan macd die x best la...ntah la xtaw nk ckp cm ner die nye rasa...kawan kOi pon ckp cmtu jgk...mksd nya bukan tekak kOi yg mengada-gada....hehehehe.... actually kOi balik kampung kali nie pon sebenarnya ada tujuan lain jgk...kOi balik untuk menimba ilmu lagi..kali nie dgn kak inasaly pulak..tokei kek lapis kat sebelah utara nie...alhamdullilah kelas sume nye berjalan dengan lancar...kOi bersama 2 org lagi iaitu k.normah dari lunas & k.napsiah dari jitra...walaupon kOi dah besa melapis tapi bila pergi kelas nie lebih banyak kOi dapat tahu ttg kaedah2 melapis kek nie....terima kasih untuk kak ina atas ilmu yang diberikan...jom layan pic2 kek lapis yang kOi belajo...










lepas nie rasanye dh berani la kot nk amik oder kek lapis nie sb dah taw step yg betul..sbelum nie pon dah ada amik oder cuma xla byk sgt....ok la jumpa next n3 daaaaaaaaa...

4 ulasan:

  1. takkan tunjuk gmbr kwn jer... gmbr tuan punya blognya mana??? hehehehe..
    akak pun sukaaaaaaa itu properity burger... skrg ni mmg musimnya dah tiba... mmg tiap2 tawon tertunggu2.. wajib beli! hehehehe..
    cantiklah kek lapis tu.... TAHNIAH!! lepas ni bolehlah kembangkan bisnes kek miza yer.. akak doakan semoga sukses!!

    BalasPadam
  2. to k.madiha : gambo tuan blog nyer ek..????jap nk kena carik dlu...hehehehe..tgk gambo xbest meh la turun lumut boley tgk real punyer ( besar punyer) kekekeke...beger mmg beger tersedap macd selain chicken macdeluxe kan (tekak saya la)...thanx akk sal kek tuh...doakan sy agar ada biz taw...

    BalasPadam
  3. salamm,,,lama tak updates.....

    BalasPadam
  4. Salam mizwa...
    Happy Belated Besday utk jaja...
    Ye la mana pic tuan umah ni...hehehe...
    Sedap la nampak kek lapis tu...cantik lak tu...pandai mizwa buat...

    re: Klu x silap yg masuk JJCM tu Restoran Tasik Raban...dekat gak dgn stadium dan Sabar Menanti...
    Liyana x duk kat seri iskandar, kg. kat Tonoh tp la ni liyana stay kat Ipoh area Gunung Rapat...
    Mizwa org perak ke??? kat na???

    BalasPadam