Sabtu, 28 November 2009

AIDIL ADHA & CHOC BANANA CAKES

Salam aidil adha tuk sume pengunjung blog ku ini...1st aku menyambut aidil adha ne kesorgan..mmg dh biasa menyambut tanpa suami disisi setelah berkawen tapi kali ne sorg diri tanpa suami dan keluarga huhuhuu uwaaaaaaaaaaaaaaaaa.....masa pg raya tuh mmg sedey la gilos ler tambah2 dengar takbir...dgn keadaan sekeliling rumah yg senyap sunyi disebabkan sume penghuni dh pulang ke kampung halaman tuk menyambut hari raya korban ini....bertambah sedey la coz tunggu Mr DB kol xplak kol lg smpai tengah hari pehtu kOi plak nk top up xley asik cuba sekali lagi jer...mmg dh nk nangis ne..nk kol kampung pon xley kredit xcukup akhirnya dh kul 1230 baru la ley top up then kol my hero dlu...(nak marah dah ne sb xkol pon pagi2 raya) Mr DB ckp die dh kol dari pg xley kol out asik bz memanjang, sms pon xley "not sent"..tapi kurasa mmg betol le sb kOi nk top up pon xley tadi...kenapa ek calu nye lau tyme perayaan mesti susah nk top up , anto sms atau nk koling2...asik bz memanjang talian tuh..apapon kOi ok jer walaupon sesorg kat umah..sambil kemas umah sambil layan tv...tapi kali ne kOi mmg xbuat pape pon kat umah mmg xda sape dtg sb kebanyakan kengkawan blik kampung (besa la hidup org merantau ne)....lepas zohor koi g jejalan ke umah kawan2 yg xblik kpg..ada 4 buah rumah jgk kOi g dgn membawa perut yg lapo itewww..kekekekeek...tapi biasa la sb raya haji ramai yg buat sup daging ( daging korban )...koi bedal jer...tapi lupa nk snap la plak ditambah malu dgn tuan rumah nyer....kepada sume tuan rumah yg kOi kunjungi tuh semoga ALLAH merahmati kamu semuanyer..amin..
nie piccas chocholate banana cake..mmg best gilos kek ne..koi ne walau suka baking tapi xsuka sgt mkn kek...lau ada pilihan kek dgn benda lain ttu kek yg koi lepas kan hehehehe..tapi kek ne pepagi koi dh bedal sebelum g keje..mmg sedap, kOi bawa g opis pon sume ckp sedap...jom tgk kek yg dh koi uat dan melantak...



cara potongan yg x cun tuk disnap..xpe belajo dari kesilapan taw....

Tiada ulasan:

Catat Komen