Jumaat, 16 Julai 2010

AWARD DARI IZZAHDAUT

Salam Jumaat semua...hari ni bangun jer dari tido terus kOi berdoa semoga jiwa kOi tenang dan aman hari ni..2 3 hari nie fikiran kOi terganggu sikit ler mcm2 dok pk...kOi nie mmg xboley stress nnt mcm2 la, mcm mn nk jual kek kan sikit2 dah down ha3...ok la xyah citer ttg kOi nnt bertambah stress lg..nie award kOi dpt dari izahdaut yg suka menghapdet blog die dgn masak2 tuh....lau xpercaya jemput la ke blog die lgsatu izzah nie suka ngat dgn muffin mcm2 resepi muffin ada kat blog die best2 semua....ermm ada homework lak sekali dgn award nie...jom la kita layan zassssssssssss....


S: Suke tak award ni?
suka ngat siap dpt homework lg...
S: kamu rasa blog kamu lawa gila?
lawa la pada pandangan mata gue org lain xtaw la ha3
S: kamu selalu singgah di blog sape?
selalu nyer carik blog yg dah update kat list je la pehtu merayap jer
S: beri senarai blog yg 'lawa gila' bg kamu.
xtahu nk ckp sb byk blog cantik2...setiap blog ada la kelebihan memasing
S: Tag kpd org yang kamu rasa patut dapat award special nie
sape2 singgah amik la nak sebut kang dah dpt ke org xpasan ke...so sape rajin amik ler

Tiada ulasan:

Catat Komen