Jumaat, 12 Ogos 2011

SALAM RAMADHAN

SALAM SEMUA...

ayooooooo begitu lama kOi tidak mengupdate blog nie..skrg nie mmg sgt2 teruk! malas nk masak tp lau dh masak malas nk amek gambar segala bagai...tp kunjung secara senyap sambil terjengket2 ke rumah2 rakan blogger yg lain tetap berjalan dan byk resepi baru dah dicuba cumaaaaaa no pic no update ler....

bulan pose ni dh dtg blk mood nk memasak so dah ada pic terbaru yg disnap tp card reader lak buah hal xleh nk upload kat lappy,nk g beli yg baru malas lg so tunggu la bebila rajin akan kOi beli dan start update kat sini hahaha BOLEH MACAM TUH...

mcm mn pose kali ni,kOi agak sayu sikit ler, pose pertama tanpa bonda disisi...kejap je masa berlalu hari ni dah genap ENAM bulan bonda pergi meninggalkan kOi sekeluarga..tahun ni dah xda lg kuih jongkong, kuih wajib di bulan pose tuk hidangan sekeluarga,selalunya tiap2 tahun bonda akan buat kuih tersebut utk hidangan berbuka, bonda selalu buat kuih jongkong masa ramadhan je ntah la kenapa tp mungkin utk menaikan selera kami tuk berbuka agaknya....biarlah semua kenangan bersama bonda agak tetap subur dihati kOi, semoga bonda tenang disana dan berada dikalangan org yg beriman dan dikasihinya...amin...

k lah selamat berpuasa kepada semua...nnt dah beli card reader baru kOi update balik blog kesayangan ni...bai3


(mangsa terbaru utk syawal tahun ini)

Tiada ulasan:

Catat Komen